Or.SO.120.23.2011

ZARZĄDZENIE NR 23/2011 Starosty Ostródzkiego z dnia 25 lipca 2011r.

w sprawie wprowadzenia zmian do "Regulaminu użytkowania i gospodarowania samochodami służbowymi w Starostwie Powiatowym w Ostródzie."

Na podstawie art. 34 ust. 1 ustawy z dnia 5 czerwca 1998 r. o samorządzie powiatowym (Dz. U. z 2001 Nr 142, poz. 1592 z późn. zm.), zarządzam co następuje:

§1

W załączniku do Zarządzenia Nr 46/2010 z dnia 04 października 2010r. w sprawie wprowadzenia zmian "Regulaminu użytkowania i gospodarowania samochodami służbowymi w Starostwie Powiatowym w Ostródzie", załącznik Nr 1 otrzymuje brzmienie jak w załączniku do niniejszego Zarządzenia.

§ 2

Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.

Włodzimierz Brodiuk

Załącznik Nr 1 do Regulaminu użytkowania I gospodarowania samochodami służbowymi w Starostwie Powiatowym w Ostródzie

WYKAZ OSÓB UPOWAŻNIONYCH I HARMONOGRAM KORZYSTANIA Z SAMOCHODÓW SŁUŻBOWYCH W STAROSTWIE POWIATOWYM W OSTRÓDZIE.

Гb.	Nazwa pojazdu	Przydział pojazdu w danym dniu tygodnia	Wydział	kierujący
	Skoda SLIPERR		Kierowca	Wojciech Legucki
÷	nr rej. NOS 6656	Poniedziałek - Niedziela	Kierownictwo Starostwa	Starosta, Wicestarosta, Sekretarz
		Poniedziałek - Niedziela	Kierownictwo Starostwa	Starosta, Wicestarosta, Sekretarz
5	Skoda YETI	Poniedziałek, Czwartek, Piątek	Rolnictwo, Leśnictwo i Ochrona Środowiska	Marcin Kukliński Jan Janiak Michał Szcześniak
	Nr rej. NOS 90GL	Wtorek	Techniczno - Inwestycyjny	Tomasz Karbowski Marek Myśliński
	ź		Gospodarka Nieruchomościami	Ryszard Żukowski
		Sroda	Geodezja i Kartografia	Krzysztof Hordejuk
			Kierownictwo Starostwa	Starosta, Wicestarosta, Sekretarz
			Organizacyjny i Spraw Obywatelskich	Daniel Drobisz Marta Smolińska
	•		Finansowy	Justyna Kozłowska
			Komunikacja i Transport	Tadeusz Bera Krzysztof Bonisławski Norbert Gesek
ω.	Suzuki IGNIS Nr rej. NOS 3L33	Poniedziałek - Niedziela	Rozwój Lokalny	Adriana Faraś-Bąk Dorota Szczurowska
			Biuro Promocji	Henryk Kropidłowski Paulina Tomporowska
_			Oświata, Kultura i Sport	Dorota Mazur
	2	•	Centrum Zarządzania Kryzysowego	Joanna Lis Henryk Maraczewski
			Wydział Budownictwa i Architektury	Andrzej Rosiński Daniel Ruciński

1